Nálam nem pusztán edzésidőt veszel, hanem valódi fejlődést, látható és mérhető eredményeket!

Nálam nem felesleges úri huncutságra költesz, hanem kiállásra, magabiztosságra, önbizalomra, büszkeségre, egészségre, teljességre!

Nálam nem szimpla elfáradást vásárolsz, hanem lehetőséget egy magasabb életminőségre, befektetést magadba, a jövődbe!

7
Edzés

Foglalkozásaim kiscsoportokban zajlanak, az edzések felépítése és az elérhető eredményeid tekintetében pedig a
személyi edzések színvonalát képviselik,
a fittségi szintednek és fizikai adottságaidnak legmegfelelőbb edzésterhelésekkel és feladatkivitelezési módokkal, változatos eszközhasználattal és folyamatos figyelemmel, mindezt remek hangulatú családias kisközösségben, költséghatékonyan, a személyi edzések árkategóriáinak
FELÉÉRT!

Belépővel együtt, várakozások nélkül, időhatékonyan!

7

Csoportos
program

5 hetes
program
BÉRLET

*
35 napig érvényes.
Heti 2 edzéslehetőség!
(10 edzésalkalom.)
60’/alk.

31 500 Ft

(3.150Ft/alk.)

 

s

* ** ***
Csoportos bérletszabályok!
KÉRLEK, OLVASD ÁT FIGYELMESEN!

*Általános bérletszabályok...

Programbérleted egyben PRÉMIUM TAGSÁG, ami a vásárlás hetétől számított 5 egybefüggő teljes hétig érvényes, a hetek naptári számának jelölésével!

Heti 2 edzésre jogosít, egy előre kiválasztott hétköznapi csoport időpontjaihoz fixen becsatlakozva, a helyedet 5 hétre előre lefoglalva!

Amennyiben a hétköznapi csoportodban lefoglalt edzéslehetőségeid részedről maradéktalanul felhasználásra kerülnek, úgy ez bérletenként 10 edzésalkalmat jelent a számodra!

A bérleted lejártáig a nevedre szólóan biztosított saját foglalt helyedre más már nem csatlakozhat, így ezekre az alkalmaidra bejelentkezés a továbbiakban nem is szükséges, számítva a folyamatos jelenlétedre!

————

(!) Ezáltal biztos helyet, rendszerességet és következetességet, tervezhetőséget és kiszámíthatóságot, tehát életmódszerű folytonosságot, előremutató fejlődést és megfelelő szakmai odafigyelést is lehetőségem van minden sportolómnak folyamatosan biztosítani, mint ahogyan számodra is!

**Pótlás...

Az aktuális bérleted lejártáig lehetőséged van az esetlegesen kimaradt hétköznapi edzésalkalmaidat pótolni, az órarendben szereplő (+)PLUSZ hétvégi összevont alkalmakon (péntek és szombat), azonban ezekre a pótló plusz alkalmaidra már mindig előzetes bejelentkezés is szükséges!

————

Ezek a PLUSZ edzéslehetőségek terv szerint állandóak, de bizonyos esetekben az időpontjaik változhatnak, vagy adott esetben néha el is maradhatnak!

Mivel ezek összevont alkalmak, és szintén létszámkorlátosak, így a részvétel lehetősége mindig az aktuális szabad helyek függvénye!

***Heti 3. edzések...

A bérletbe foglalt heti 2 hétköznapi edzéslehetőségen felül igény esetén van lehetőséged heti 3. edzéseken is részt venned, szintén az órarendben szereplő (+)PLUSZ hétvégi összevont alkalmakon (péntek és szombat).

A heti 3. edzéseid kedvezményes kiegészítő jegyekkel vehetőek igénybe, valamint ezekre az alkalmakra a pótlásokhoz hasonlóan már szintén mindig előzetes bejelentkezés is szükséges!

Kedvezményes kiegészítő jegy a heti 3. edzéseidhez:

+1.500Ft/alk.

————

Ezek a PLUSZ edzéslehetőségek terv szerint állandóak, de bizonyos esetekben az időpontjaik változhatnak, vagy adott esetben néha el is maradhatnak!

Mivel ezek összevont alkalmak, és szintén létszámkorlátosak, így a részvétel lehetősége mindig az aktuális szabad helyek függvénye!

[!]

A bérlet megvásárlásával az előzőekben feltüntetett feltételek automatikusan elfogadottnak tekintendőek.

További kérdéseiddel és az aktuális szabad helyekért keress bizalommal!

7