s

FONTOS

Légy vele tisztában!

Nálam nem puszta edzésidőt veszel, hanem valódi fejlődést, látható és mérhető eredményeket!

Nálam nem felesleges úri huncutságra költesz, hanem kiállásra, magabiztosságra, önbizalomra, büszkeségre, egészségre, teljességre!

Nálam nem szimpla elfáradást vásárolsz, hanem lehetőséget egy magasabb életminőségre, befektetést magadba, a jövődbe!

Csoportos
program

5 hetes
program
BÉRLET

* Heti 2 edzéslehetőség!
60’/alk.

» 21 500 Ft «

 

s

* Csoportos bérletszabályok!

 

Programbérletedet a vásárlás hetétől számított 5 egybefüggő teljes hétig használhatod, a hetek naptári számának megjelölésével!

Heti 2 edzésre jogosít, egy előre kiválasztott hétköznapi csoport időpontjaihoz fixen csatlakozva, azokat 5 hétre előre lefoglalva! Amennyiben a bérletben foglalt edzéslehetőségek maradéktalanul kihasználásra kerülnek, úgy ez összesen 10 edzésalkalmat jelent!

A csoportlétszámok korlátozása érdekében Neked is névre szólóan biztosított saját foglalt helyed van a kiválasztott csoportban, amit a bérlet lejártáig más már nem vehet igénybe, ezért a bejelentkezés ezekre az alkalmakra nem szükséges, számítva a folyamatos jelenlétedre!

————

Heti 3. edzés:

A bérletbe foglalt heti 2 edzéslehetőségen felüli 3. edzések az órarendben szereplő (+)PLUSZ alkalmakon kedvezményes kiegészítő jegyekkel vehetőek igénybe, ezekre az alkalmakra viszont már előzetes bejelentkezés szükséges!

Kiegészítő jegy: +1.000Ft/alk.

————

Pótlás:

Az esetlegesen kimaradt edzésalkalmak pótlására szintén a (+)PLUSZ alkalmakon, de díjmentesen van lehetőség! Ezekre az alkalmakra is szintén előzetes bejelentkezés szükséges!

————

A bérlet megvásárlásával a fentiekben feltüntetett feltételek automatikusan elfogadottnak tekintendőek!

}

Órarend

7

Egyéni
programok

Az egyéni edzések zárt, exkluzív jellegűek, ezáltal a teljes edzéstér és a kizárólagos figyelmem is külső szemlélődők nélkül, zavartalanul áll a szolgálatodban, vagy szolgálatotokban!

Az egyéni edzésprogramok árszabásáról személyes üzenetben tudlak tájékoztatni, kérdéseiddel keress bizalommal!

Személyi mozgásprogram 1 fő,
Páros mozgásprogram 2 fő,
Mikro- és zárt csoportos
mozgásprogramok
3-4 / 5-12 fő.

7