p

»» GYIK ««
Gyakori kérdések

Bármikor kipróbálhatom?
  • A csoportokhoz való csatlakozás lehetősége az aktuális csoportlétszámok, tehát a szabad helyek függvénye.
  • Az egyéni programok az órarendben szereplő csoportidőpontokon kívül lehetségesek.

Első edzésedhez előzetes bejelentkezés szükséges, így további információkért, a szabad helyekért és időpont-egyeztetés céljából kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot Facebook oldalamon keresztül!

Van kezdő csoport is?

Az edzésprogram jellegéből adódóan minden csoport egyben kezdő és haladó csoport is, tehát a csoportok teljesen vegyesek mind nem, kor, és fittségi szint tekintetében is, így ettől egyáltalán nem kell tartanod.

Kezdőként nem néznek majd ki, nem leszek túl ügyetlen?

Az edzéseken barátságos, családias, közvetlen hangulat uralkodik, mindenki a saját szintjén és saját magáért dolgozik, így nálunk senki nem nézi ki a másikat, hiszen a célunk közös!

Egyszer mindenki volt kezdő, tehát valahol mindenkinek el kellett kezdenie, ahogyan Neked is! Szóval akármennyire is kezdőnek érzed magad, emiatt még véletlenül se izgulj, végig együtt fogunk haladni a Te saját tempódban, folyamatos figyelem mellett.

» OKOSAN
» MEGFONTOLTAN
» HATÉKONYAN

Mennyi edzés optimális?

Ebből az edzéstípusból hosszú távon tervezve átlagosan heti 2-3 edzésalkalom javasolt, és egyben elégséges is!

Céltól és lehetőségektől függően ezt az edzésprogramot pluszban nagyon jól kiegészítik a különböző hosszabb aerob/kardio jellegű mozgások, mint például a séta, kerékpár, úszás, futás, evezés, vagy akár a speciális sportági mozgásformák, labdajátékok, küzdősportok, extrém sportok, stb…

Ez fordítva is igaz, hiszen mozgásprogramom nemcsak önálló edzésként, de minden egyéb sportmozgás alapozó és kiegészítő erőnléti edzésprogramjaként is rendkívül eredményesen alkalmazható!

Milyen felszerelésben menjek, és mit kell még vinnem?

Felszerelésnek egy teljesen tiszta talpú benti váltócipőt (amit mindig itt cserélsz majd át) szükséges magaddal hoznod, valamint bármilyen kényelmes szabadidőruha megfelelő, ami nem gátol a szabad mozgásban. Ezen kívül még egy törölközőre és egy palack folyadékra lesz csak szükséged.

Van lehetőség átöltözni?

Átöltözési lehetőség természetesen adott, zuhanyzásra azonban nincs lehetőség.

Hol tudok parkolni?

Parkolni zárt udvarban, a bejárattól csupán pár lépésnyire, ingyenesen, kényelmesen, biztonságosan van lehetőséged!

7
}

Órarend

Válaszd ki a számodra legideálisabb rendszeres edzésidőpontodat!

7