p

»» GYIK ««
Gyakori kérdések

Bármikor kipróbálhatom?

A csoportokhoz való csatlakozás lehetősége az aktuális csoportlétszámok, tehát a szabad helyek függvénye.

Első edzésedhez előzetes bejelentkezés szükséges, így további információkért, a szabad helyekért és időpont-egyeztetés céljából kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot Facebook oldalamon keresztül!

Van lehetőségem kipróbálni?

A csoportokhoz való csatlakozás lehetősége az aktuális csoportlétszámok, tehát a szabad helyek függvénye.

Az első alkalmad egy átmozgató állapotfelmérés, ami által lehetőséged van megtapasztalni edzésprogramom jellegét, hangulatát, és így meg is ismerhetjük egymást, mielőtt elköteleznéd magad.

Az első edzésedhez előzetes bejelentkezés szükséges, így időpont-egyeztetés céljából kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot személyes üzenetben a Facebook oldalamon keresztül!

Kezdő csoportba is tudnék csatlakozni?

Az edzésprogram személyre szabható jellegéből adódóan minden csoport egyben kezdő és haladó csoport is, így a csoportok teljesen vegyesek mind nem, kor, és fittségi szint tekintetében is.

Ettől tehát egyáltalán nem kell tartanod, hiszen mindig a saját aktuális fizikai állapotodnak megfelelően dolgozhatsz céljaid megvalósításán.

Nem néznek majd ki, nem leszek túl ügyetlen?

Az edzéseken barátságos, családias, közvetlen hangulat uralkodik, mindenki a saját szintjén és saját magáért dolgozik, így nálunk senki nem nézi ki a másikat, hiszen az alapcélunk közös!

Egyszer mindenki volt kezdő, tehát valahol mindenkinek el kellett kezdenie, ahogyan Neked is!

Szóval akármennyire is kezdőnek érzed magad, emiatt még véletlenül se izgulj, végig együtt fogunk haladni a Te saját tempódban, folyamatos figyelem mellett.

» OKOSAN
» MEGFONTOLTAN
» HATÉKONYAN

Milyen felszerelésben menjek, mit kell még vinnem?

Felszerelésnek egy teljesen tiszta talpú benti váltócipőt (amit itt cserélsz majd át) szükséges magaddal hoznod, valamint bármilyen kényelmes szabadidőruha megfelelő, ami nem gátol a szabad mozgásban.

Ezen kívül még egy törölközőre és egy palack vízre lesz csak szükséged.

Van lehetőségem átöltözni?

Átöltözési lehetőség természetesen adott, zuhanyzásra azonban nincs lehetőség.

Mennyi edzés optimális?

Ebből az edzéstípusból hosszú távon tervezve átlagosan heti 2-3 edzésalkalom javasolt, de egyben elégséges is!

Céltól és lehetőségektől függően ezt az edzésprogramot pluszban nagyon jól kiegészítik a különböző hosszabb aerob/kardio jellegű mozgások, mint például a séta, kerékpár, úszás, futás, evezés, vagy akár a speciális sportági mozgásformák, labdajátékok, küzdősportok, extrém sportok, stb…

Ez fordítva is igaz, hiszen mozgásprogramom nemcsak önálló edzésként, de minden egyéb sportmozgás alapozó és kiegészítő erőnléti edzésprogramjaként is rendkívül eredményesen alkalmazható!

Hol tudok parkolni?

Parkolni zárt udvarban, a bejárattól csupán pár lépésnyire, ingyenesen, kényelmesen, biztonságosan van lehetőséged!

7
}

Órarend

Válaszd ki a számodra legideálisabb rendszeres edzésidőpontodat!

7