Egyéni edzések és speciális felkészítések

Az egyéni edzések zárt, exkluzív jellegűek, ezáltal a teljes edzéstér és a kizárólagos figyelmem is külső szemlélődők nélkül, zavartalanul áll a szolgálatodban, vagy szolgálatotokban!

u

Milyen esetekben érdemes az egyéni edzésprogramot választanod?

» ha kizárólagos figyelmet, vagy speciális felkészítést igényelsz.

» ha a csoportos edzésidőpontok számodra nem megfelelőek.

» ha rendszertelen az életviteled, így fontos számodra a rugalmasság.

» ha nem szeretnél másokkal együtt edzeni, illetve nem szeretnéd, ha bárki más is figyelhetne az edzéseid közben.

» ha kizárólag a pároddal, a baráti társaságoddal, munkatársaiddal, vagy családtagjaiddal szeretnél együtt edzeni.

» ha valami okból kifolyólag nehezebben mozogsz, vagy valamilyen mozgáskorlátozottságban szenvedsz, ezáltal a biztonságos fejlődésed teljesen egyéni edzéstervezést és figyelmet igényel. Ennek megállapításához is bátran keress bizalommal.

—————

Biztosan az egyéni programra van szükséged?

FONTOS tudnod, hogy a nyílt csoportos edzéseim minősége és hatékonysága egyáltalán nem marad el az egyéni edzésekétől, így amennyiben a fenti speciális esetek igénye részedről nem áll fenn, úgy a csoportos edzésprogramom is tökéletes választás a számodra, kezdőként, újrakezdőként, és haladó sportolóként is egyaránt!

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik számodra a legmegmegfelelőbb választás, keress bizalommal, és átbeszéljük a lehetőségeidet!

EGYÉNI PROGRAMOK

SOKOLDALÚAN FEJLESZTŐ TUDATOS TESTMOZGÁS

…ha szeretnél egy harmonikus teljesítményű, egészséges és energikus, fitt és esztétikus testet felépíteni, és hosszú távon fenn is tartani.

REKREÁCIÓS “MENEDZSER” MOZGÁSPROGRAM

…ha a feszített tempójú életviteled mellett valahogy mégis szeretnéd beiktatni tested tudatos karbantartását, így az elsődleges célod a gyors, szakszerű, teljeskörű átmozgatás, a minőségi felfrissülés, stresszlevezetés, a testtudatosságod fejlesztése, munkabírásod növelése, egészséged megőrzése.

FUNKCIONÁLIS ERŐ- ÉS IZOMFEJLESZTÉS

…ha elsődleges célod az erőszinted és izomzatod fejlesztése, tested hatékony formálása, kinézeted javítása, valamint ha mindezt nem kötött mozgáspályájú konditermi gépeken ülve szeretnéd elérni, hanem valódi, az életben is használható, teljes értékű szabad funkcionális mozgásokkal.

ÁLTALÁNOS FIZIKÁLIS FELKÉSZÍTÉS

…ha fizikai kihívások vagy megmérettetések előtt állsz, és felkészülnél az akadályaid leküzdésére.

SPORTÁGI ERŐNLÉTI FELKÉSZÜLÉS

ha versenysportoló vagy, és teljesítményed növelése, valamint a sérülések kockázatának csökkentése céljából szeretnél a sportágadnak megfelelő, teljesen egyéni felkészítő és kiegészítő erőnléti edzésprogramot végezni.

REHABILITÁCIÓ UTÁNI FEJLŐDÉS

…ha betegség, baleset, sérülés, műtét, vagy szülés után a rehabilitációdnak vége, kezdődhet is az erőnléted visszaszerzése.

OLIMPIAI SÚLYEMELÉS ALAPOK

…ha érdekelnek az olimpiai súlyemelés speciális sportági szakgyakorlatai (szakítás és lökés), azok biztonságos, precíz és pontos megtanulásának alapvető lépései, a miértek és hogyanok mélyebb megértése.

ERŐEMELÉS ALAPOK

…ha érdekel az erőemelés három versenygyakorlatának (guggolás, fekvenyomás, felhúzás) megfelelő elsajátítása, valamint az erőfejlődés edzésprogramozásának alapvető törvényszerűségei.

ZÁRT CSAPATÉPÍTŐ EDZÉSEK

…ha fontos számodra a csapatod építése, munkabírásának és teljesítményének fejlesztése, megőrzése. A csapatépítő edzések remek lehetőség a csapatkohézió erősítésére is!

EGYÉB EGYÉNI CÉLOK

A fentiek értelmében, fittségi szinted fejlesztése érdekében minden bizonnyal a segítségedre lehetek.

» ÁRAK «

Személyi edzésprogram (1 fő)
Páros edzésprogram (2 fő)
Mikrocsoportos edzésprogram (3 fő)
Dupla-Páros edzésprogram (4 fő)
Zárt csoportos, csapatépítő edzésprogram (5 főtől)

Az egyéni edzésprogramom árszabásáról személyes üzenetben tudlak tájékoztatni!

Együttműködésünk lehetőségeinek átbeszéléséhez keress bizalommal!

Az egyéni programok értelemszerűen a nyílt csoportos edzéseken kívüli időpontokban lehetségesek!

7